MESLEKTAŞLARIMA

Değerli meslektaşlarım bu sitenin kuruluş amacı sizlerin ders işleyişine çoçuklarımızın anlama ve kavrama süreçlerine yardımcı olmaktır.

   Değerli meslektaşlarım bu sitenin kuruluş amacı sizlerin ders işleyişine çoçuklarımızın anlama ve kavrama süreçlerine yardımcı olmaktır.Bu site üzerinde bir çok animasyon,simülator,ders notu gibi çeşitli yararlı dökümanlar vardır.Sizler forum a üye olarak birbiriniz le bilgi belge paylaşınımda bulunabilirsiniz.Bende elimde bulunan değerli dökümanları sizinle paylaşacağım.Biz fizik öğretmenlerinin paylaşmaya gerçekten çok ihtiyacımız vardır.Eğlenceli dakikalar geçirmeniz dileğiyle

Tarih: 25.11.2011

 

GÖRSEL FİZİK DÖKÜMANLAR GÖRSEL FİZİK
  • Değerli Kadirli Anadolu Öğretmen Lisesinin Fizik Öğretmeni arkadaşım Oguzhan ATAM sitemiz yöneticisi ve forum sayfalarında sizlerle birlikte olacaktır. Desteklerinden dolayı teşekkür ederim..

    • Değerli ve Kadirli'nin deneyimli Fizikcilerinden Gülten Ali ZİYAN Anadolu Lisesinin Fizik Öğretmeni Cavit ONAT sitemiz yöneticisi ve forum sayfalarında sizlerle birlikte olacaktır.Desteklerinden dolayı teşekkür ederim..